Είμαστε η δικτυακή "φωνή" των Ελλήνων εξαγωγέων φρούτων και λαχανικών.

H Greekfruits.eu ειναι η πρώτη διαδικτυακή πυλη που αφορά στην ελληνική αγροτική κοινότητα. Στόχος μας ειναι να παρέχουμε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τους έλληνες παραγωγούς φρούτων και λαχανικών σε ένα διεθνές περιβάλλον αγοραστών, εισαγωγέων και εμπόρων.

Προς τούτο, η πλατφόρμα μας προσφέρει ελευθερη πρόσβαση σε όλη την γκάμα των ελλήνων παραγωγών και εξαγωγέων με στοιχεία επικοινωνίας τους και εκτενή περιγραφή των παραγόμενων προϊόντων τους, καθώς και σε όλα τα παραγώμενα προϊόντα στην ελληνική επικράτεια συνδέοντας τους επισκέπτες με το σύνολο των αντίστοιχων εξειδικευμένων παραγωγών. Επίσης θα βρείτε πληροφορίες για όλους τους επαγγελματίες με σχετιζόμενες υπηρεσίες του κλάδου των φρούτων και των λαχανικών.

Παράλληλα, μέσω της πύλης μας σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις αλλαγές που αφορούν στην εξαγωγική διαδικασία έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να εισάγετε ελληνικά φρούτα και λαχανικά στην αγορά σας.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, σας εξασφαλίζει ένα επιτυχές match making για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για σημαντικές Διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των φρούτων και των λαχανικών, καθότι οι εκθέσεις αποτελούν ενα χρήσιμο εργαλείο για τη σύνδεση των ελληνων εξαγωγέων με τους διεθνείς αγοραστές.

Copyright © 2019! All Rights Reserved. Powered by iservices

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?